Iført smykker kan få deg til å se mer attraktiv ut. Å gi smykker til noen definitivt gjør at du ser veldig gjennomtenkt. Men visste du at det er et helt språk bak smykker? Fargen på en stein betyr noe, og hva slags smykker du bærer eller gir formidler et annet budskap. Følgende er noen tips om smykker for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av det:

Lag wire smykker. Det er så mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg med å komme i gang. Du kan kjøpe forsyninger nesten hvor som helst, sjarm, perler, dingler, spesielle klemmer pluss mye mer. Det tar ganske mye trening, men det kan være en morsom hobby eller til og med en karriere hvis du perfeksjonerer den.

Prøv å legge til noen industrielle metaller i samlingen din. Det er mer til metall smykker enn bare gull og sølv. Industrielle metaller inkluderer rustfritt stål, titan, wolframkarbid og wolfram. Industrielle metaller gir en mye bedre glans og er mer holdbare og mindre utsatt for skade. Titan er kjent for å være mer lett, rustfritt stål og kan polering til det praktisk talt gløder. Wolframkarbid kan motstå riper i lang tid, samt å være et mørkt metall.

Pass på at du ikke bruke fine smykker hele tiden. Når du utfører housekeeping oppgaver eller vasker hendene med såpevann, fjerne smykker. Svømming i et basseng er en annen god grunn for deg å fjerne fine smykker for å holde det trygt. Everyday sterke kjemikalier kan alvorlig skade fine smykker, noen ganger ødelegger det utover reparasjon.

Når du velger smykker som en gave til en kjæreste, sørg for at det er noe som virkelig vil vise henne at du elsker henne og forstår henne. På dette punktet i forholdet ditt, smykker som du gir henne bør være mer enn bare en gave, men en passering av din kjærlighet.

For å sikre at smykkene fremhever de beste funksjonene, velger du brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerte formet ansikt, prøv Settin og dangly øredobber. Rund og firkantet ansikts typer ser flott ut i teardrop øredobber, og lange halskjeder er også en utmerket hakke. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har en oval formet ansikt, kan du trekke av alle typer halssmykke, men kantete øredobber er best.

Selv om noen av brikkene kan være attraktive, bør du holde deg borte fra gullfylte smykker. Uansett hva selgeren kan si, gull fylt smykker kan slå huden grønn og fargene kan falme bort. Det beste å gjøre hvis du ikke vet om det er gull fylt er å bare ikke kjøpe den.

Føl deg komfortabel i smykker venue av valget. Hvis du føler at selgeren kan prøve å få deg til å kjøpe et stykke du ikke er interessert i, gå bort. Noen gullsmeder er betalt på provisjon, så jo mer de selger deg, jo bedre de er betalt. Ta dette i betraktning når du velger en gullsmeden.

Disse tipsene skal hjelpe deg med å få mest mulig ut av smykkene dine! Husk at den slags smykker du bærer eller gir til noen er viktig. Ved å ta de riktige valgene, vil du formidle det riktige budskapet om din personlighet eller følelser. Smykker er som et kodet språk, og du kan veldig enkelt lære å bruke det til din fordel.

DG-wpblog