Lær noen tips som kan hjelpe deg å bli smartere om å kjøpe eller selge smykker. Du kan finne ut alt du trenger å ikke falle for scamming «gullsmeder» og hvordan du ikke mister penger når du prøver å prise og selge smykker stykker. Det er ikke så skummelt når du kjenner det grunnleggende.

Tinn smykker har vært allment populært i flere tiår. Hvis du ønsker å investere i smykker stykker laget av tinn, sørg for at de er bly fri. I lang tid har tinnsmykker inneholdt bly som forårsaker mange usunne bivirkninger for brukeren. Vanligvis moderne smykker laget av dette metallet er annonsert som blyfri hvis det ikke inneholder noen.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Hvis iført øredobber gjør ørene føler kløende eller irritert, sørg for at du kjøper nikkel-frie smykker i fremtiden. Nikkel brukes ofte i billig kostyme smykker, men det kan være veldig irriterende for noen mennesker. Se etter øredobber med solid gull eller platina innlegg for de mest hypoallergeniske alternativet.

Når du velger smykker å bære til bryllupet ditt, hvorfor ikke plukke opp noen mansjettknapper og en slips tack for brudgommen? Det ser så fint ut i bilder når bruden og brudgommen matcher, så ta det et skritt videre og inkludere bling du begge har på seg! Få den beste mannen til å gi den til ham på den store dagen som en gave.

Vurder innstillingen når du kjøper en forlovelsesring. Ikke rush inn i den første eller billigste innstillingen du vises. Innstillingen din er like viktig som steinen du får satt inn i den. Vurder om du vil ha en klassisk eller moderne stil for ringens utseende og følelse.

Lagre dine ødelagte beaded halskjeder for å gi dem nytt liv. Ikke la dem fylle en hellig boks på soverommet ditt. Gå på badet og ta tanntråd. Bruk den til å hvile halskjedet ditt, og det vil trolig vare lenger enn den opprinnelige strengen varte på stykket.

Når du kjøper smykker, er det viktig å finne ut hvilken stein partneren din liker best eller hva partnerens favorittfarge er. Mange gjør feilen med å kjøpe noen deres birthstone fordi de tror det er en trygg innsats. Det er mange mennesker som rett og slett ikke liker fargen på deres fødselsstein og foretrekker ikke å bære den.

Som du kan se, kjøpe eller selge smykker er ikke på langt nær så vanskelig som det kan virke. Det krever bare å gjøre forskning, noen legwork, stille spørsmål, få sertifikater og andre relaterte smykker materiale. Arbeidet vil lønne seg når du ser hvordan det kan hjelpe deg med smykker kjøpe og selge mål.